magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 U WAS EEN FANTASTISCH PUBLIEK!
 
Uiteindelijk hebben meer dan 600 mensen de grote Viva Las Vegas 2014 show in Eindhoven bijgewoond gisteravond. Namens het hele bestuur en de band zeggen we dan ook oprecht 'hartelijk dank', U was een fantastisch publiek! De eerste reacties op het Gastenboek en op Facebook liegen er niet om. Dit was een avond om in te kaderen en nooit te vergeten!

Wat een prachtige supershow!!!! En de cruise.... Hemels!!!!! (Luc)

Gisteren (zaterdag 27 sept. 2014) naar hotel de Valk in Eindhoven geweest. De show Viva las vegas met Bouke was geweldig. Het was echt een super avond. Zeker voor herhaling vatbaar.

Elvismatters bedankt voor deze fijne avond. (Ronald)

Beste Elvismatters, Wat een geweldige mooie avond was het in Eindhoven. De show was prachtig, en ook de zaal was perfect. Ik wil iedereen bedanken die aan deze show hebben meegewerkt, Bouke, het orkest, danseressen, en natuurlijk de fanclub. Het was genieten vanaf de eerste tot de laatste minuut. Groetjes (Terry)

27 september 2014 eindhoven van der valk Bouke viva las vegas show 2014 het was genieten van begin tot einde wat een show was het met mooie nieuwe songs bouke kent ze allemaal wij hebben genieten en zaten op een goede plaats dit is zeker herhaling vatbaar voor 2015 in eindhoven wij kregen kippenvel van de mooie songs . de Cruise 2015 ziet er zeker mooi uit en de plannen zijn er om mee te gaan wj hebben er 4 gemist nu is de kans daar en zeker met bouke aan boord zal genieten worden . veel dank aan de Elvismatters ploeg om deze show en cruise neer te zetten (Luc en Sabien)

Wat was het gister prachtig bij Bouke wat hebben we weer een fantastische avond gehad en wat was het weer geweldig verzorgt door ELVIS MATTERS, DANK JULLIE WEL ALLEMAAL , een show waarvan je later kunt zeggen (IK WAS ERBIJ) geweldig ook het showballet die meiden moeten het toch maar allemaal leren,kei mooi,nogmaals dank en op naar de KERSTSHOW (Ellie)

Net terug van een geweldige Viva Las Vegas. zo intens genoten van Bouke en Elvis tesamen. ongelooflijk. Bedankt elvismatters en zeker tot een volgende keer. (Els)
 
 YouTube  
 
Gepubliceerd: 28 september 2014, 18:53
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Peter Verbruggen . - Fotograaf:  Michel Van Erp
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - New Haven 76