magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Welkom op de eerste ELVISMATTERS CRUISE!
 
Het was gisteravond hét onderwerp van gesprek... ElvisMatters organiseert volgend jaar ZELF een luxe-Elvis-cruise! We hebben haltes in Barcelona (Spanje) *** Marseille (Frankrijk, Provence) *** Genua (Noord-Italië) *** Napels (Zuid-Italië) *** Messina (Sicilië) *** Messina (Tunesië, Afrika) *** Barcelona (Spanje) op het allermooiste, meest luxueuze cruiseschip ooit gebouwd in Europa! De reis loopt van 2 tot en met 9 oktober 2015. Lees even mee:

• Ontdek het mooie mediterrane Europa

• Bezoek met ons Afrika!

• Spanje, Frankrijk, Italië, Sicilië, Tunesië

• Twee Elvis-concerten met Bouke + band

• 8 dagen en 7 nachten – All In

• Een unieke cruise-ervaring op een vijfsterren schip

• Topaanbod: vanaf 879 euro (fooien inbegrepen)

• Extra: 50 euro korting per lid!



Samengevat: het was slechts nog een kwestie van tijd vooraleer we onze eerste cruise zouden organiseren, met Bouke. Talloze keren kregen we dezelfde vraag: waarom dùùrt het zolang vooraleer we op cruise kunnen gaan? Het antwoord is er nu, het aftellen kan eindelijk beginnen. Op vrijdag 2 oktober 2015 vertrekken we voor een ADEMBENEMENDE cruise in het grootste comfort naar Spanje, Frankrijk, Italië, Sicilië en zelfs Afrika (Tunesië)!

Cruisen is een bijzondere manier van reizen. Een hyper-de-luxe schip vaart ons van de ene prachtige havenplaats naar de andere. Overdag kan je – als je dat wil – telkens een andere stad in een ander land verkennen, ’s avonds zijn er tal van gratis concerten, shows, disco’s en vermaakmogelijkheden.

Onze formule is all in: dag en nacht zijn de uitgebreide buffetten open, terwijl het schip ook verschillende thema-restaurants telt. Betalen voor je eten hoeft niet (er is enkel een toeslag op de meest exclusieve restaurants). Ook water, koffie en thee zijn inbegrepen.

Kers op de taart zijn twee bijzondere concerten van en met Bouke en zijn ElvisMatters Band. Op donderdag 8 oktober (de enige volledige dag op zee) zal hij een mega-concert in de grote theaterzaal aan boord geven. Daarnaast is er één ‘intieme avond’, met Bouke unplugged. Héérlijk wordt dat!

En dan de prijzen! Om deze unieke ervaring voor iedereen betaalbaar te houden, starten we reeds vanaf 879 euro per persoon (op basis van een 2 persoonskamer). Wie lid is van ElvisMatters, krijgt zelfs 50 euro korting! Ook de buitenhutten en balkonsuites zijn uiterst betaalbaar. En vergeet niet: alle concerten, shows, maaltijden en onbegeleide stadsbezoeken zijn gratis.

Wie dat wil, kan gebruik maken van onze begeleide groepsvlucht (per vliegtuig) naar de vertrekplaats van de cruise.

WIL JE DE FOLDER + INSCHRIJVINGSFORMULIER ONTVANGEN? MAIL ONS DAN OP peter@elvismatters.com en hij gaat meteen op de post voor je!
 
 
Gepubliceerd: 28 september 2014, 08:00
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Peter Verbruggen .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Takin’ Tahoe Tonight