magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Laatste details voor vanavond
 
De (helemaal uitverkochte) show VIVA LAS VEGAS 2014 vanavond in de grote zaal van het Van der Valk Hotel in Eindhoven, wordt een klepper. Even de laatste afspraken op een rijtje. De deuren openen om 18.30 uur. Wie dat wil, kan in één van de restaurants die vooravond (of namiddag) op eigen gelegenheid een hapje eten. Bezoekers die ook een overnachting hebben geboekt, worden voor 18 uur verwacht aan de incheckbalie.

De show begint om 20.15 u en duurt tot +/- 23.15 u. Tijdens de show, net zoals in Las Vegas, kunnen er tijdens de show drankjes besteld worden, kijk zeker naar de suggesties bij de Elvis Cocktails! Het souvenirmenu mag je in elk geval mee naar huis nemen.

ElvisMatters zorgt ook voor een winkeltje ter plaatse, een stand met de meest recente shop-items. En ook hier krijg je uiteraard spaarzegels!

Tot slot nog dit: filmen mag, maar doe het met respect voor de andere bezoekers. Het is een Las Vegas-opstelling met klassevolle tafels, die genummerd zijn. Het nummer op je ticket vermeldt welke tafel je toegewezen kreeg op basis van de binnengekomen betaling.

Maar het āllerbelangrijkst: HEEL VEEL PLEZIER!
 
 
Gepubliceerd: 27 september 2014, 08:00
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Peter Verbruggen .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Closing Night